Stracciatella

gezellige kletskous

Terug naar het overzicht

Stracciatella is een aanhankelijke poes, maar het specifieke recept om haar in deze modus te krijgen is: ruimte, tijd en rust!  

De beginfase bij ons was spannend en het heeft even geduurd voordat het vertrouwen steeg. Maar eenmaal daar, was het ook snel goed. Nu ze overgezet is naar een nieuwe afdeling is ze eigenlijk weer teruggevallen in haar terughoudende gedrag. Logisch ook wel, en haast te verwachten wanneer je van een kleiner hok ineens een hele afdeling voor je alleen hebt en je al niet zo'n waaghals bent.  We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ze zich snel weer gaat herstellen. Update: in sneltempo heeft ze zich ook aangepast op deze nieuwe afdeling. Ze staat je nu al op te wachten bij de deur, want ze houdt van gezelschap! Dus wees welkom om haar te begroeten :-)

Belangrijk dus ook voor haar toekomstige plek, dat dit een rustige plek gaat worden. En waar tijd en ruimte hoog in het vaandel staan voor haar. Want gegarandeerd dat ze ook hier even een terugval zal krijgen voordat ze kan laten zien wat voor mooie eigenschappen ze nog meer in haar mars heeft.

Komen we bij haar volgende wens om die rust optimaal te garanderen: geen soortgenoten! Deze vindt ze onvoorspelbaar/intimiderend/vervelend noem het maar op. Ze wordt er zeer onzeker van en dan is in de stress schieten een voor de hand liggende optie.

Best een wensenlijstje voor deze lieve dame, maar ze is het dubbel en dwars waard! Er zitten heel wat mooie eigenschappen in haar verstopt die het de moeite waard maken er energie in te stoppen om ze naar boven te toveren.

Let wel: ook Stracciatella heeft de behoefte, wanneer ze eenmaal gesetteld is, van de buitenvrijheid gebruik te maken (zowel in tuin als de buurt).

Over Stracciatella

Naam

Stracciatella

Geboortedatum

10 maart 2019

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Stracciatella kan

  • in rustig huishouden
  • niet bij jonge kinderen (v.a. 14 jaar)
  • niet in druk huishouden

Stracciatella is

  • zindelijk
  • aanhankelijk na gewenning

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Stracciatella?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.