Toto

Terug naar het overzicht

Met Toto om je heen heb je altijd het gevoel de toto te hebben gewonnen!!

Hij is leuk, aanhankelijk, jeugdig, grappig, stoer (of toch weer niet), kan bij kids (v.a. 6 jr), kan bij soortgenoten, bij jonge of oude mensen en verzorgd bijna gratis gezichtsbehandelingen (voor kost en inwoning).

"Jemig", horen wij u denken: "er moet toch iets mis zijn?!"

Nou, het enige waar u rekening mee moet houden is dat Toto wellicht wat vatbaarder is voor niesziekte. Hij kwam snotterig bij ons binnen en het heeft even geduurd voordat we het juiste recept hadden gevonden. Tevens is zijn vacht wat dunner dan de gemiddelde kat. Een vlooienallergie is dan ook niet uit te sluiten vandaar het advies om maandelijks te ontvlooien. Al met al dus een wat gevoeliger type die soms wat extra medische zorg nodig kan hebben. En als laatste kleine detail: zijn buik mag nog iets ronder worden. Maar dat zal niet zo moelijk zijn aangezien meneer enorm geniet van ontbijt/lunch en diner!

Als extra ondersteuning van bovenstaande, moet Toto dus ook écht naar buiten kunnen (ook buiten eigen tuin) om zijn weerstand op te bouwen en op peil te houden. 

Denkt ú nu: Toto past perfect in onze situatie! Dan kijken wij graag met u mee om te zien of dit voor Toto ook het geval is én indien passend dan plannen we graag een kennismaking in!

Over Toto

Naam

Toto

Plaatsingsdatum

22 april 2021

Geboortedatum

7 april 2018

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Toto kan

  • bij kinderen (v.a. 6 jaar)
  • bij soortgenoten (mits niet dominant)

Toto is

  • aanhankelijk
  • grappig

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Toto?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.