Smellie

Terug naar het overzicht

Smellie valt onder de categorie: timide katten.

Wat hieronder te verstaan?! Zij zal je niet bij de eerste ontmoeting hartelijk in je armen springen, wellicht ook niet in de eerste week/maand of zelfs jaar (wanneer we het ruim bekijken). Ze zal zich in het begin waarschijnlijk op tactische afstand verstoppen (denk hierbij aan: onder de bank, kast, bed of iets in die trant). En misschien zelfs wel nooit die knuffel/schootkat worden die je altijd had willen hebben.  

Maar gelukkig voor Smellie, geen hand vol maar een land vol, zijn er nog voldoende dekseltjes die op zoek zijn naar zulk soort potjes. Die juist op zoek zijn naar een zelfstandige kat en die het juist een uitdaging vinden om met geduld af te wachten hoe Smellie zich gaat ontwikkelen en mag ontwikkelen zonder dat daar verplichtingen aan zitten. En heel belangrijk op haar eigen tempo!!

Bent u dus juist op zoek naar een Smellie (aandoenlijk: gereserveerd maar wel geinteresseerd alleen nog niet wetende hoe het contact aan te pakken) en heeft u wellicht al een sociale soortgenoot thuis die Smellie wegwijs kan maken in de wereld van: "hoe een mens volop te benutten" en zijn er geen kinderen in het spel maar kunt u een prikkelvrije omgeving bieden (even adem nemen) neem dan gerust contact met ons op zodat we Smellie kunnen voorbereiden op uw bezoekt (-;

 

Belangrijk: moet na gewenning in en buiten eigen tuin kunnen!

Over Smellie

Naam

Smellie

Plaatsingsdatum

4 mei 2021

Geboortedatum

5 mei 2020

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Smellie kan

  • bij soortgenoot (niet dominant)
  • langere tijd nodig hebben om te wennen
  • niet bij kinderen
  • niet in druk huishouden

Smellie is

  • timide

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Smellie?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.