Veggie

Terug naar het overzicht

VOORDAT MEN REAGEERT, EERST HET VERHAAL GOED DOORLEZEN!

Veggie vindt de mens absoluut (nog) NIET het einde!

Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Zeker is wel, dat dit gepaard moet gaan met veel tijd/energie en GEDULD.

Hij kwam bij ons binnen met een vacht vol klitten en dit in combinatie met angst voor de mens maakte het lastig wat aan zijn kapsel te doen. De enige optie was dan ook onder narcose en scheren maar. Dit gaat dus voor een nieuwe eigenaar wel een aandachtspuntje zeg maar gerust punt! worden. Het zou natuurlijk enorm fijn zijn wanneer hij het vertrouwen krijgt en geborsteld kan worden, maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat het goed mogelijk is dat dit door een dierenarts dient te gebeuren.

Waar is Veggie nu het meest mee gebaad: een fijne rustige plek (zonder kids/honden). Een sociale soortgenoot zou juist weer een pré zijn aangezien hij toch wel gesteld is op soortgenoten. Dit zou hem een extra zetje vertrouwen kunnen geven. Een must: ervaring met katten en het liefst met soortgelijke types zoals Veggie.  

Op dit moment begint hij bij ons langzaam uit zijn schulp te kruipen. Hij begint al rond te lopen op de afdeling wanneer er voor hem vertrouwde personen bij zijn. Hij is dol op eten (erg handig wanneer je hem om wilt kopen :-). Dus dit zijn voor ons waardevolle momenten en dit zullen ook uw waardevolle momenten kunnen worden. Maar we willen u er nogmaals op attenderen dat dit een proces van weken/maanden of zelfs een jaar kan worden. Dus bij Veggie is het wijs om niet op het koppie maar juist aan de inhoud te denken voordat u gaat reageren!

Denkt u, aan dit alles (of het grootste gedeelte) te kunnen voldoen en denkt u een geweldige match te kunnen zijn, laat dan van u horen!

Belangrijk: na gewenning moet Veggie naar buiten kunnen (ook buiten de eigen tuin).

Over Veggie

Naam

Veggie

Plaatsingsdatum

3 mei 2021

Geboortedatum

6 maart 2019

Ras

kruising noorse boskat

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

borstelen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Veggie kan

  • bij sociale soortgenoot
  • niet bij kinderen
  • niet honden
  • niet in druk huishouden

Veggie is

  • timide en veel tijd nodig voor gewenning
  • niet geschikt voor de beginner

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Veggie?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.