Een voetafdruk voor kansarme dieren

Steun onze renners!

 

In dierenasiels door het hele land wachten honden, katten en andere dieren op een eigen thuis. Gelukkig is dat wachten vaak van korte duur, maar helaas is dat niet voor ieder dieren weggelegd.

 

Esther Koree trekt zich het lot aan van de dieren die het onfortuinlijke predicaat ‘langzitter’ dragen. En daar blijft het voor haar niet bij; Esther trekt de stoute schoenen aan door letterlijk haar beste beentje voor  te zetten en speciale aandacht te vragen voor de dieren van Dierencentrum Achterhoek die langer dan gemiddeld in de opvang verblijven. Inmiddels heeft Esther versterking gekregen: Petra Venes en Patries Maaskant doen met haar mee!

 

Door middel van deelname aan hardloopevenementen wil zij bovendien geld en goederen inzamelen die het mogelijk maken asieldieren die zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben én verdienen!  

 

Maak kennis met Esther (en haar medelopers) door een klik op de foto en steun haar én de dieren via de "steun onze renners" knop. U kunt dan via Ideal de renners en de dieren helpen! 

 

Steun de lopers en daarmee de langzitters direct of lees meer over die fantastische renners door te klikken op de foto's. Inmiidels is een tweede renner naar voren gekomen om onze dieren te steunen: Petra Venes! Fantastisch!

 

Wilt u helpen door goederen in te zamelen? Dat is fantastisch! Klik hier om te zien waar de dieren en het Dierencentrum behoefte aan hebben. 

 

 
Esther Koree Patries Maaskant Petra Venes