Update "Meadow"

Onze beroemdheid "Meadow"

 

In Nederland is hij nu al een wereldberoemd hondje, gevonden in een Huppels weiland heeft hij inmiddels de naam “Meadow”  gekregen. Over zijn achtergrond is al veel gespeculeerd, maar waar de waarheid ligt, laat zich slechts raden. Gedumpt of niet,  Meadow woont  voorlopig bij ons en krijgt alle  zorg die hij nodig heeft. Helaas zijn het niet alleen de matige conditie of slechte voedingstoestand die extra aandacht verdienen. Bij het  bezoekje aan onze dierenarts is geconstateerd dat Meadow  ook nog eens een heel slecht gebit heeft. Dat is beroerd, vooral voor het hondje zelf dat momenteel toch al zoveel te verstouwen heeft.. Hij zal – als hij eenmaal voldoende is aangesterkt – onder narcose moeten. Zijn gebitje zal weer stalend zijn, maar het is niet ondenkbaar dat er ook een flink aantal kiezen en/ of tanden getrokken moeten worden. Een pittige ingreep dus maar wij hebben het vertrouwen, uit eerdere ervaring met andere dieren, dat Meadow zich daarna een stuk beter zal voelen! 
 
Minder merkbaar voor Meadow maar des te meer voor het Dierencentrum, zijn de kosten die gepaard gaan met een dergelijke ingreep, die kunnen namelijk behoorlijk oplopen! 
Er is al veel interesse in Meadow , maar vooralsnog blijft hij nog even  bij ons in het Dierencentrum Achterhoek.   Wij zullen er intussen alles aan doen om voor hem het meest passende thuis te kiezen  uit de vele gegadigden die zich daarvoor aangediend hebben 
 
Misschien heeft u vanuit uw betrokkenheid bij het lot van Meadow iets over voor deze kleine, oude hondenheer en de medische ingreep die hij nog moet ondergaan om in topconditie zijn nieuwe leven te beginnen? En daarmee meteen óók voor al die andere dieren die niet in het nieuws gekomen zijn, maar evenveel ellende hebben meegemaakt en zorg nodig hebben?!
Klik dan hier om een donatie te doen via IDeal.Voor Meadow
 
Namens Meadow en alle andere dieren en mensen van het DCA: bedankt!