Dankzij bijdragen van het bedrijfsleven kan Dierencentrum Achterhoek haar werk goed uitvoeren! Sponsoring iets voor uw bedrijf?

Onze sponsors
Provimi Petfood
steunt het Dierencentrum keer op keer door meer dan genereuze voersponsoring. Hiermee zijn niet alleen de dieren, maar het hele centrum zeer gelukkig!
Stichting Dierenlot
help de dieren èn maak kans op mooie prijzen! Wat kunt u zich meer wensen? Dierenlot heeft ons al meerdere malen gesteund, zoals de inmiddels wel benutte bus of het mogelijk maken van het kattenchalet! Bezoek hun website en overweeg ook eens mee te spelen! U kunt organisaties als de onze er mee helpen en gelijker tijd uzelf!
Ook Gimpet
sponsort het Dierencentrum met voeding. Maar meer nog dan dat: kattengrit, melk voor kittens, vitamine en haarbalpasta. Noem maar op: zij helpen ons altijd als het nodig is. Ook Gimpet heeft net als de andere sponsors een plek op onze lijst verdiend!
 
   
klik hier om te lezen hoe uw bedrijf ons op een-zelfde wijze kan onder-steunen!

Onze alarm opvolging wordt verzorgd door Globe Security. Zij zijn zichtbaar, maar niet aanwezig: zij zorgen voor een veilig gevoel zonder een stempel op de sfeer te drukken.

Onze dieren en pensiongasten zijn veilig dankzij de steun van Globe Security

Soluciones - oplossingen op maat

 

Met hartelijke dank voor de ondersteuning van Soluciones voor een van de lopende projecten

 

Onze verblijven sponsors: