Over Klaas

Naam Klaas
Geboortedatum 24 november 2021
Ras kruising herder
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Nee
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Klaas is als ongeveer tweejarige zwerver in het asiel beland. Hij is een super enthousiaste, onstuimige puber die nog commando's moet bijleren. Hij is wel een echte herdershond; baasgericht, wil graag voor je werken en vaart het best bij een consequente hand. 

Hij is terughoudend naar vreemden en kan onder de indruk zijn van een forse mannenstem.

Klaas kan niet bij katten geplaatst. Of een hond als huisgenoot past moet nog uitgezocht worden. 

Klaas is behoorlijk aanwezig: binnen lekker druk en buiten lekker ondernemend. Met zijn formaat is plaatsing bij kleine kinderen dan ook niet de beste keus.

Wij vragen je alleen te reageren via de mail, met een uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie. Als je via de “bezoek plannen” knop reageert, kunt je de gewenste informatie vermelden bij de toelichting. Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houd er daarom rekening mee dat een hond tijdens de eerste kennismaking nog niet geplaatst wordt. Per dier kijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen. De afspraken worden in overleg en in kort tijdsbestek ingepland. Ook willen wij kennismaken met het gehele gezin, inclusief de eventuele al aanwezige hond(-en). Op het asiel krijgen jullie alle tijd om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. 

Na een positieve kennismaking worden de verdere afspraken gemaakt. 

Klaas kan

Klaas is

  • leergierig
  • zindelijk
  • een jonge hond

Extra informatie

Geïnteresseerd in Klaas?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.