Voorwaarden

Om je hond bij het Dierencentrum Achterhoek in pension te brengen zijn er een aantal voorwaarden. Hier een korte omschrijving van de belangrijkste:

Pensionverblijf

Een pension verblijf en daarmee de pensionovereenkomst gelden van de dag van brengen tot en met de overeengekomen haal-dag.

Reserveren

Vanwege het beperkte aantal pensionplaatsen is het verstandig tijdig te reserveren. Bij het pension in Doetinchem geldt: geen plaats meer, geen pensionplek. Reserveren kan telefonisch (0314-324854) of via het contactformulier.

Enting

Voor je hond en de andere pensionhonden is het van belang dat je hond een geldige enting heeft. Mocht je hond langere tijd niet geënt zijjn, dan kunnen wij je huisdier alleen aannemen als dit meer dan twee weken voor het verblijf alsnog is gedaan. Wordt je hond jaarlijks geënt, dan hoeft je je er alleen van te verzekeren dat de enting gedurende het verblijf nog geldig is. Is dit niet het geval, dan kun je je hond op de dag of kort voor de aanvang van het pensionverblijf laten inenten.

Voor een verblijf bij ons vragen wij alleen om de zogenaamde cocktail-enting. Kennelhoest is niet verplicht.

Als je je hond bij ons brengt vergeet dan niet het entboekje mee te nemen! Het entboekje blijft tijdens de pensionperiode op het Dierencentrum.

Klik hier voor de volledige voorwaarden

En hier voor de prijslijst.