Stageplaats

Stage lopen bij Dierencentrum Achterhoek

Dierencentrum Achterhoek is een SBB erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen aan leerlingen vanaf 16 jaar die een opleiding volgen vanaf MBO niveau 3 in de sector Dier (-verzorging, -management, -opvang, paraveterinair etc.) 


Het Dierencentrum Achterhoek is een veelzijdig bedrijf zowel wat betreft de diverse dierafdelingen waar verschillende werkprotocollen gehanteerd worden, als de uiteenlopende werkzaamheden die voortvloeien uit de primaire taak van het Dierencentrum.
Omdat er veel te leren valt en eigen gemaakt moet worden, hebben wij ervoor gekozen om een beperkt aantal stageplaatsen tegelijkertijd beschikbaar te stellen. Leerlingen die een stageplaats zoeken voor een aaneengesloten periode van 6 á 8 weken krijgen de kans het werkveld te verkennen. Wij beschikken over de capaciteit om de stagiair dan een goede begeleiding te bieden.   

Voor maatschappelijke stages, snuffelstages en stages die 1 of 2 dagen per week gelopen worden biedt het Dierencentrum helaas geen mogelijkheden. 

 

Doe je een opleiding in een andere sector dan Dier maar ben je geïnteresseerd in een stageplek om in een ander domein van de organisatie (zoals PR/fondsenwerving en marktonderzoek) te leren en mee te werken aan de ontwikkeling van onze organisatie? 
Schroom dan niet om ook te reageren!

Solliciteren naar een stageplaats

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Dierencentrum Achterhoek? 
Stuur je motivatiebrief & CV  in één document naar een van onderstaande emailadressen. 

Tip: 
Begin tijdig met oriënteren en solliciteren naar een stageplek. De praktijk leert dat de beschikbare plaatsen vaak al geruime tijd voor aanvang van de stageperiode bezet zijn.

We zien je reactie graag tegemoet!

secretariaat@dierencentrumachterhoek.nl