Geplaatst

Over Jackson

Naam Jackson
Plaatsingsdatum 15 mei 2024
Geboortedatum 31 juli 2022
Ras Labrador (kruising)
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Wat een leukerd weer, die op zoek is naar een fijn thuis, Jackson genaamd!

Deze levenslustige, stoere en goodlooking labrador (kruising) heeft zijn koffer al half ingepakt want hij (en wij) zijn ervan overtuigd dat hij ons snel de poot zal schudden om zijn leven elders voort te zetten.

Jackson is een vrolijke hond die een actief huishouden kan waarderen. Geef je hem een tennisbal dan zit het al snel snor tussen jullie. Hij is er namelijk verzot op en dit voorwerp zal zeker ingezet kunnen worden om samen in de leer te gaan om eventuele puntjes op de i te zetten.

De basiscommando's zijn hem niet onbekend. Lopen aan de riem doet hij netjes. Zijn gedrag (aan de riem) naar andere honden is goed. Een ontzettend leuke hond dus om je leven nog lang mee te verrijken.

Jackson zou het geweldig vinden om samen met jou een cursus te volgen. Zowel leuk voor hond als baas, om dat moment te pakken om elkaar af te tasten op een actieve manier en zo de toekomst nog meer kleur te kunnen geven.

Of Jackson met katten kan is voor ons onbekend. Hier gaat onze voorkeur in eerste instantie dan ook niet naar uit. 

Heb je interesse in deze goedlachse jongeheer, zit je ruim in de tijd, heb je een woning met tuin, eventueel kids vanaf 12 jaar (die tegen een stootje kunnen ;-)) lees dan snel verder:

Wij vragen je alleen te reageren via de mail, met een uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie. Als je via de “bezoek plannen” knop reageert, kunt je de gewenste informatie vermelden bij de toelichting. Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houd er daarom rekening mee dat een hond tijdens de eerste kennismaking nog niet geplaatst wordt. Per dier kijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen. De afspraken worden in overleg en in kort tijdsbestek ingepland. Ook willen wij kennismaken met het gehele gezin, inclusief de eventuele al aanwezige hond(-en). Op het asiel krijgen jullie alle tijd om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. 

Na een positieve kennismaking worden de verdere afspraken gemaakt.

Jackson kan

  • bij kinderen vanaf 12 jaar
  • niet in woning zonder tuin

Jackson is

  • een onwijs leuke knul
  • energiek!
  • grappig
  • lief!

Extra informatie

Geïnteresseerd in Jackson?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.