Geplaatst

Over Bentley

Naam Bentley
Plaatsingsdatum 11 juni 2024
Geboortedatum 18 februari 2019
Ras X Engelse Staff/Bullterrier
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Nee
Vachtverzorging weinig

Informatie

Een pakketje vol met energie en gezelligheid, Bentley genaamd, zoekt een nieuw thuis.

Deze spontane dame is superlief, lomp in doen en laten (gelukkig klein van postuur ;-) en kan tegen je opspringen vanuit enthousiasme. Heeft een goede connectie met tennisballen en flostouw. Voor een spelletje tennisbal en/of flostouw werpen/trekken zet ze graag haar beste pootje voor.

Aan de lijn wandelt ze redelijk goed mee en naar andere honden toe is ze positief geïnteresseerd. 

Het snurkende geluid dat ze kan maken, heeft te maken met een te lang verhemelte/grote overbeet.

Over de nacht is Bentley bij ons niet zindelijk, maar ze moet best behoorlijk wat uren overbruggen. We denken dan ook dat, wanneer ze in een huiselijk ritme mee gaat draaien, dit goed te begeleiden is.

Heb je interesse in deze spontane dame en denk je haar te kunnen voorzien van die prachtige plek onder de zon, lees dan snel hieronder hoe je kans maakt kennis te maken.


Wij vragen je alleen te reageren via de mail, met een uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie. Als je via de “bezoek plannen” knop reageert, kunt je de gewenste informatie vermelden bij de toelichting. Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houd er daarom rekening mee dat een hond tijdens de eerste kennismaking nog niet geplaatst wordt. Per dier kijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen. De afspraken worden in overleg en in kort tijdsbestek ingepland. Ook willen wij kennismaken met het gehele gezin, inclusief de eventuele al aanwezige hond(-en). Op het asiel krijgen jullie alle tijd om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. 

Na een positieve kennismaking worden de verdere afspraken gemaakt.

Bentley kan

  • bij kinderen vanaf 12 jaar

Bentley is

  • spontaan
  • lief

Extra informatie

Geïnteresseerd in Bentley?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.