Geplaatst

Over Stampu

Naam Stampu
Plaatsingsdatum 14 juni 2024
Geboortedatum 16 november 2018
Ras Europees korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Elke kat heeft zijn eigen eigenzinnige karakter, zo ook Stampu.

Als schuwe kat binnengebracht is hij langzaam aan ontdooid. Vooral in de ren waar hij nu zit komt ie met regelmaat wat aandacht vragen. Het is altijd wel een beetje afwachten hoe de pet staat. Een tikje op z'n tijd is dan ook niet uit te sluiten. Dit geldt niet alleen voor de mens maar ook voor de soortgenoot. Hij heeft bij soortgenoten de neiging sommige eruit te pikken en ze op te jagen. 

Op dit moment heeft meneer de ruimte, een soort van tijdelijk penthouse tot zijn beschikking. Het kan natuurlijk altijd beter, dus Stampu kijkt reikhalzend uit naar zijn FOR EVER Penthouse!

Stampu is gevonden met grote verwonding aan zijn staart; deze kon helaas niet gered worden. Stampu gaat dus bijna staartloos (klein stompje) door het leven maar redt zich daar prima mee. 

Heb je zoiets tot uw beschikking waar u maar ook Stampu blij van wordt? Kan Stampu zichzelf zijn bij jou en kijk je niet vreemd op wanneer hij in eerste instantie genoeg heeft aan zichzelf en zich dus afzijdig houdt? Heb je geen druk huishouden en geen kinderen? Sta je open om alle eigenschappen van Stampu te ontdekken?

Kom dan eens kennismaken met deze bijzondere kerel! Want wie weet verovert hij binnenkort jouw hart!

Let wel: deze heer moet na gewenning vrij naar buiten (ook buiten eigen tuin).

Stampu kan

  • niet bij kinderen
  • niet bij soortgenoten

Stampu is

  • grappig
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Stampu?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.