Gereserveerd

Over Meissie

Naam Meissie
Geboortedatum 29 november 2013
Ras Europees korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging dieetvoer en medicatie

Informatie

Dit bijzondere Meissie is klaar om het geluk samen met jou te mogen beproeven!

Na een lange quarantaine periode, vanwege terugkerende niesziekte, is het haar gelukt -met het nodige doorzettingsvermogen- dit te boven te komen. Welverdiende tijd om de vervolgstap in te zetten naar een nieuw thuis, zo hadden we het bedacht. Maar wat bleek, de diagnose diabetes werd gesteld. Onmundige pech voor deze lieve en krachtige dame. Om de juiste behandeling in te zetten werd haar geduld nog meer op de proef gesteld. Zoals het een echte Meis past ondergaat ze ook dit zonder al te veel miauw ;- 

Stoere Meis verblijft momenteel bij een gastgezin waar ze zich mag onderdompelen in de nodige aandacht. Want aandacht is fijn! En in combinatie met de benodigde medicatie, die ze dagelijks krijgt door haar dieetvoer, werkt dat helend, Meissie voelt zich een stuk beter!

Het gastgezin vertelt: "Meissie is super geduldig, gek op aandacht en wanneer op haar gemak gaat de spinner erop!"

Voor deze waardevolle dame zijn we op zoek naar een rustig onderkomen zonder soortgenoten. Meissie wil na de nodige gewenning graag vrij naar buiten kunnen (ook uit eigen tuin).

Denk je Meissie dit enorme geluk te kunnen bieden? Wij staan te popelen om je meer te vertellen over haar en ook over wat het inhoudt een Meis met diabetes te verzorgen. 

Meissie kan

  • bij kinderen vanaf 14 jaar (mits rustig huishouden)
  • niet bij soortgenoten
  • niet bij honden

Meissie is

  • geduldig
  • aanhankelijk
  • een enorm stoer Meissie!
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Meissie?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.