Geplaatst

Over Mufasa

Naam Mufasa
Plaatsingsdatum 22 mei 2024
Geboortedatum 2 april 2020
Ras eur. korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Mufasa, the King of the World!!

Althans dat is zijn mening, de onze zijn hierover verdeeld ;-). Wel toegevend dat zijn voorkomen er mag wezen dus we begrijpen zijn gevoel.

Deze kanjer is vrij autoritair in een groep met soortgenoten en aangezien de meerderheid zich voor democratie inzet kan dit nog wel eens botsen. Wij zeggen daarom, waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan: hij wordt gewoon als alleenheerser geplaatst (-:

Op dit moment kan Mufasa wat wisselend zijn in zijn voorkomen t.o.v. mensen. Dit heeft volgens ons ook te maken met de aanwezigheid/geur van de andere katten om hem heen. Je kunt je namelijk niet als een zachtgekookt ei voordoen wanneer je volk, dat je denkt te moeten sturen, mee zit te kijken. Dan sla je de plank natuurlijk volledig mis. Het is daarom goed mogelijk, dat wanneer Mufasa tot Koning gekroond wordt bij jou, er een hele andere kant naar boven komt. 

Zijn nieuwe Koninkrijk moet ruimtelijk zijn: zowel binnen als buiten met met de mogelijkheid tot een wandeling om het Paleis. Dus geen Paleis met een gracht zonder loopbrug. 

Kinderen vanaf 12 jaar (wel katten gewend).

Voldoende personeel voor in de bediening.

Voldoende personeel voor in de keuken.

Voldoende personeel voor in de persoonlijke zorg.

Heb je de Kroon in het bezit dan is het de hoogste tijd eens kennis te maken met Mufasa. En wellicht vindt er binnenkort een kroning plaats en voelen jullie je de Koning te Rijk!

Mufasa kan

  • bij kinderen vanaf 12 jaar
  • niet bij soortgenoten

Mufasa is

  • zindelijk
  • PRACHTIG!

Extra informatie

Geïnteresseerd in Mufasa?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.