Over Pneumo

Naam Pneumo
Geboortedatum 5 januari 2015
Ras Eur. Korth
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Pneumo lijkt er al een behoorlijk zwaar leven op na gehouden te hebben. Allerminst gecharmeerd van de mens bij binnenkomst (waarschijnlijk lang zijn eigen boontjes moeten doppen). Maar na een tijd in quarantaine (vanwege niesziekte) bleek die mens toch niet geheel overbodig. Een droogje/natje op zijn tijd, je plee wordt verschoond en ook nog eens een dak boven je hoofd. Deze all-inclusive verzorging werd langzamerhand gewaardeerd. En wanneer diezelfde mens zich dan ook nog eens in allerlei bochten wringt om je aandacht te geven ... tja dan ga je uiteindelijk overstag. 

Wat een leukerd is die Pneumo. Met zijn stoere uitstraling en zijn Gouden hart! Nu tovert hij zich maar al te snel tevoorschijn wanneer de vertrouwde mens zijn buitenren binnentreedt. Hij wordt graag geaaid en kan heerlijk voor je uit gaan liggen rollen in het zand. Verbazen zal het ons dan niet, dat wanneer hij zijn perfecte stek heeft gevonden, hij binnen de kortste keren bij zijn "mens" op schoot ligt te spinnen.

Pneumo is op zoek naar een rustig huishouden. Een nieuwe verandering zal zeker in het begin wennen zijn. Hij heeft dan ook echt de ruimte en tijd nodig voor zichzelf. Hij kan bij soortgenoten maar dit is voor hem wisselend. Hij lijkt de dames meer te waarderen dan de heren. Hier zal dus goed naar gekeken moeten worden, mocht er al een reeds aanwezige kat zijn.

Het buitenleven is hij gewend, we zouden hem daarom zeker te kort doen met een beperkte leefomgeving. Pneumo moet na gewenning vrij spel krijgen (ook uit eigen tuin). 

Een rustig huishouden zonder kinderen is een must.

Is deze knapperd met dito karakter iets voor jou?

Pneumo kan

  • niet bij kinderen

Pneumo is

  • gezegend met pracht-karakter
  • zindelijk
  • aanhankelijk (na gewenning)

Extra informatie

Geïnteresseerd in Pneumo?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.