Geplaatst

Over Chiva

Naam Chiva
Plaatsingsdatum 13 mei 2024
Geboortedatum 14 maart 2019
Ras Eur. Korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Chiva heeft zo haar eigen gebruiksaanwijzing en zeg nou zelf, wie heeft dat niet. Misschien is die van Chiva iets uitgebreider en heeft het iets meer tijd nodig deze door te nemen maar u zult uiteindelijk prettig gezelschap ervaren.

Chiva heeft het absoluut niet op soortgenoten, vindt het maar vreemde wezens en weet niet goed wat ze ermee aan moet. Waarschijnlijk nooit een goede socialisatie ondervonden. Jammer, want dat geeft haar veel stress. En dat zien we ook bij haar in onze opvang. Doordat er hier veel soortgenoten zijn en de geur ook al voldoende is om haar stress-factor te verhogen is het lastig te beoordelen wie Chiva nu echt is! En welke mooie eigenschappen er nog meer in haar huizen. 

Het zou voor Chiva een waar geschenk zijn een thuis te krijgen waar ze als solo-kat mag verblijven. Waar men voldoende ervaring heeft om aan te voelen wanneer Chiva haar eigen ruimte nodig heeft en wanneer ze wat extra aandacht  kan waarderen. Voor de kenner zal het dan ook een mooie uitdaging zijn de gebruiksaanwijzing van Chiva te mogen lezen. Wij denken namelijk dat Chiva veel moois in haar mars heeft om te mogen delen.

Chiva heeft  behoefte aan een prikkelvrije omgeving zonder kinderen en andere dieren. Een 1 of 2 persoonshuishouden. Er moet een mogelijkheid voor haar zijn om vrij naar buiten te kunnen wanneer ze uiteraard goed gewend is.

Bent u bereid Chiva dit fijne thuis te bieden, laat dan snel van u horen. De eerste pagina van de gebruiksaanwijzing krijgt u van ons kado ;-) en het zou natuurlijk leuk zijn de andere pagina's, op den duur, van u te mogen ontvangen!

Chiva kan

  • niet bij kinderen
  • niet in druk huishouden
  • niet bij soortgenoten

Chiva is

  • uw inzet meer dan waard!
  • zindelijk
  • een prachtige verschijning

Extra informatie

Geïnteresseerd in Chiva?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.