Geplaatst

Over Sola

Naam Sola
Plaatsingsdatum 8 juni 2024
Geboortedatum 14 maart 2019
Ras Eur. korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Update: de samenstelling van de groep is veranderd en Sola voelt zich nu ook vrij om haar pootjes buiten de krabpaal te strekken. Het lijkt haar " vleugels" te hebben gegeven want zelfs het ontvangen van aandacht blijkt op haar lijf geschreven ;-). 

Verlegen Sola vindt het reuze spannend bij ons te zijn. We treffen haar dan ook vaak aan in geliefde schuilplaats, de krabpaal lekker veilig en beschut. Voor haar zou het een buitenkans zijn dat ze in een rustig huishouden terecht mag komen. Waar men haar verlegenheid begrijpt en waar ze rustig het vertrouwen mag krijgen dat het oké is.

Bij Sola creëer je kansen met snackjes. Altijd fijn te weten dat er openingen zijn op de weg naar haar hart ;-). Ze komt voor haar favorieten zelfs haar holletje uit. Dat biedt dus zeker perspectief en mogelijkheden om Sola's prachtige karakter te leren kennen.

Op zoek naar een mooie uitdaging in het leven waarbij  je vervolgens beloond zult worden door een dankbare Sola? Kom eens rustig kennismaken en wie weet sluiten jullie binnenkort een bondje!

Sola wil graag, na de nodige gewenning, van het vrije buitenleven gebruik maken.

Sola kan

  • niet in druk huishouden
  • niet bij kinderen

Sola is

  • verlegen
  • de moeite waard te leren kennen!
  • aandoenlijk
  • zindelijk
  • aanhankelijk (na gewenning)

Extra informatie

Geïnteresseerd in Sola?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop (vergeet niet de gevraagde gegevens erbij te vermelden - zie tekst), of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet altijd zichtbaar.